søndag den 15. maj 2011

Haglgeværmassakre

Min bekymring er til fulde indfriet - jeg er grædefærdig! Torsdagens frygtelige haglbyge over Randers har efterladt min have fuldstændig nedmajet. Det ser ud som om, nogen har kørt hen over bedene med en plæneklipper. Jeg er trist, trist til mode :(

Især mine mange sorter af hosta, floks, storknæb, kærmindesøster er slemt medtaget, men også solhat, jakobsstige, løvefod, løvehale, lupin er et sørgeligt syn. Flere er nærmest blevet afløvet.


10 kommentarer:

 1. Det har været noget af en haglbyge og kan godt forstå, at det er et trist syn.
  Jeg håber, at dine planter kommer sig og trods alt kommer med et flot blomsterflor :-)

  SvarSlet
 2. Tak Susanne. Det er træls, når ens legeplads bliver ødelagt. Men planterne skal nok komme sig - det er bare et sørgeligt syn, når nu det hele lige stod så flot og frodigt.

  SvarSlet
 3. Jeg forestiller mig hvor hjerteskærende ondt det må gøre i dit blomster hjerte Lotte. Jeg føler med dig.

  SvarSlet
 4. Tak Susanne. Jeg er meget ked :(

  SvarSlet
 5. Jeg har ingen ord for det syn du lige har fremvist, andet end at planterne vel nok skal komme igen omend det tager sin tid. Håber på et mere glædeligt indlæg snarest, jeg ved hvordan katastrofe og frugten af flere års arbejde ødelagt på få minutter føles.
  Henrik

  SvarSlet
 6. @Henrik: Tak for medfølelsen. Planter er jo fantastiske, så de skal nok reetablere sig. Jeg er så småt gået i gang med at klippe ned og rydde op, og egentlig bliver det jo spændende at følge, hvordan planterne tackler situationen. Min haveenergi er dog nærmest nulstillet, så jeg skal vist lige sunde mig endnu nogle dage.

  SvarSlet
 7. Nej, hvor træls for dig - som jeg allerede skrev tidligere. Jeg føler virkelig med dig og din have.

  Jeg kunne lige forestille mig, hvis det var sket her i planteskolen - det ville være en katastrofe (med salgsplanterne)!

  SvarSlet
 8. Tak Marlene! Heldigvis skal jeg ikke leve af min have, og havde det været landmandens marker eller gartnerens salgsplanter, havde det været en katastrofe. Som det er for mig, så er det "bare" min legeplads, der er blevet molestreret - trist & træls, men jeg overlever og får mad på bordet alligevel. Faktisk bliver det spændende at følge, hvordan planterne tackler situationen. F.eks. har jeg klippet nogle af hostaerne helt ned (hosta er helt kvadret) - det har jeg aldrig prøvet før, så jeg er spændt på at se, om de skyder igen.

  SvarSlet
 9. Hosta'erne skulle meget gerne skyde igen :-)

  SvarSlet
 10. Godt at høre :) Så tror jeg, resten af hostaerne også får en tur med saksen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...