torsdag den 12. maj 2011

For et par timer siden kom der en mega haglbyge hen over Randers. Den ramte meget lokalt: Jeg kørte fra Føtex i centrum, hvor det havde megaregnet, de ca. 500 m hjem, hvor der i mit kvarter var kommet 10 (!) cm hagl! Jeg fortsatte straks bekymret min køretur mod haven for at se til mine små forkultiverede planter, som jeg har sat uden for til afhærdning forleden.

Men ak, skæbnen ville ikke, at jeg skulle komme frem til haven. Vejarbejdere havde sat gang i sent vejarbejde på en normalt meget trafikeret vej, så jeg måtte en omvej. Da jeg så ville dreje ad vejen til kolo fra modsatte side, så var der dælme også spærret derfra (gad vide, hvordan folk der bor der, skal komme hjem...), så jeg måtte (på dette tidspunkt lettere, hmm, nej meget, hidsig!) køre hjem igen med uforrettet sag.

Hjemme i lejligheden, hvor jeg har en fantastisk udsigt, kunne jeg se ud mod kolonihaveområdet, og umiddelbart ser det ud som om, der ikke er et hvidt dække af hagl den vej på.

Uha, jeg håber, haven har undgået den hårde hagl! Her i området, hvor det ramte, er der blevet revet masser af blade af træerne. Det er faktisk ret voldsomt at se på!


4 kommentarer:

 1. Det ser da fuldstændigt vanvittigt ud! Var der sket noget med dine planter????

  SvarSlet
 2. Ak ja, Marlene, min stakkels planter er helt massakrerede :( Bedene ser ud som om, nogen har kørt hen over dem med en plæneklipper!!! Og udtyndingen i æbletræer og bærbuske er langt mere, end man har lyst til at tænke på. Jeg er fuldstændig grædefærdig!

  SvarSlet
 3. Nej, hvor træls for dig! Jeg kan godt forstå, du er grædefærdig. Jeg føler virkelig med dig.

  SvarSlet
 4. Tak. Medfølelse modtages meget gerne!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...