onsdag den 17. juli 2013

Sommer-give away

Jeg har mistet mine læsere ved min lange pause her på bloggen, så nu vil jeg prøve at lokke jer tilbage ved en sommer-give away ;-) Er I klar?

Denne smuksak af en skærmplante hedder chaerophyllum hirsutum var. roseum og lyder det danske navn bjerghulsvøb
Løv

Jeg har høstet en masse frø, og frø af skærmplanter skal som bekendt sås friske, så det er NU chaerophyllum hirsutum roseum skal i såbakken.

Hvis tilbuddet frister, skal du bare efterlade en kommentar på et af mine indlæg og også lægge en hilsen her på give away-indlægget. Om en uges tid trækker jeg lod og finder ti heldige vindere, som jeg annoncerer her på bloggen.

Er I fristede? Så vil jeg glæde mig til at høre fra jer :)

Mh Lotte aka Achilleas kolonihave

21 kommentarer:

 1. Den er skøn. Den vil jeg elske at have i min have. Kh. Anita

  SvarSlet
 2. Hejsa. Jeg har allerede denne skønhed, så ønsker ikke at vinde. Men vil blot sige at det var en dejlig tur til England du indviede os i. Så håber da der kommer mange indlæg fra din side, også fra din skønne have ;-)) Venlig hilsen Lotte

  SvarSlet
 3. Åh hvor er den smuk - jeg er lige flyttet på landet og skal til at anlægge en kæmpe staudehave, så jeg ville elske at få denne smukke skærmplante i min have. Jeg krydserfingre. Venlig hilsen Helle Caspersen

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot! Har allerede eksperimenteret med skærmblomster på min altan i år, og disse vill passe perfekt ind:) KH Nina

  SvarSlet
 5. Jeg læser nu stadig med hos dig og behøver ikke frø af den i øvrigt smukke skærmplante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, at du hænger på, Frk. Anemone :) Det er jo også til at overkomme at følge med i mine indlæg, når der ikke kommer så mange ;-)

   Slet
 6. Denne smukke skærmplante forelskede jeg mig i på en fransk blog for nogle måneder siden, så jeg vil rigtig gerne deltage :-) Jeg har dårlige erfaringer med at købte skærmplante frø, da de som du skriver skal sås når de er friske.

  Du har nok ikke mistet dine læsere. Jeg kan se på min egen blog, at vi er rigtig mange, der er på ferie eller holder blog fri her i juli måned - de kommer helt sikkert igen i august/september.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret i, at mange holder ferie nu - også fra blogverdenen. Jeg har dog være endog meget lidt aktiv på min blog i år, men nu er jeg kommet lidt igang igen.

   Slet
 7. denne fine plante med den flotte farve vil passe perfekt i mit bed. Kirsten fra Odense

  SvarSlet
 8. Jeg er da fristet .. Smuk er den .. Min adresse er hedetoften 49 , 4700 Næstved , hvis du stadig har lidt frø ..
  Ps hvis du vil have frø af lyslilla valmuer så sig til ! Skøn blog du har

  SvarSlet
 9. Jeg følger da også stadig med hos dig Lotte, men jeg behøver heller ikke frø, tror faktisk jeg har den selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, at du stadig er med derovre fra Høneballehaven :)

   Slet
 10. Hvor er den dog smuk.
  Håber alle dine læsere vender tilbage.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 11. Ja jeg er da heller ikke røget ud som fast læser......men holder varmefri fra computeren. Det er så varmt at sidde indendøre i så dejligt et vejr.
  Jeg vil absolut gerne deltage.....men men skærmplanter i min have er ikke et hit. Det er måske indtil jeg finder den helt rigtigt sort?

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, Bente :) Der er nok mange som dig, der holder lidt sommerfri fra blogverdenen.

   I min have vokser bjerghulsvøb i et ganske fugtigt bed, mens andre af de fine skærmplanter ynder tørre og magre jorde. Du må prøve dig frem, og måske også med bjerghulsvøben ;-)

   Slet
 12. Så er ugen gået og det er blevet tid til udtrækning af de heldige vindere :) Det er vist sommerferietid i blogverdenen, og kommentarerne har ikke stået i kø, så derfor kan jeg udråbe jer alle som vindere :)

  Nogle af jer har allerede planten eller ønsker ikke frø, men de af jer, der ønsker frø, må gerne sende jeres adresse til mig på stauderiget(snabel-a)gmail.com. Frøene er pakket, så det kan ikke vare længe, før de kommer af sted til jer, så I kan få dem i jorden(jeg såede mine egne i går).

  Jeg glæder mig til at høre fra jer :)

  SvarSlet
 13. Jeg tror ikke at du skal lægge for meget i den svigtende trafik på din blog. Det oplever vi vist alle. Måske er havebloggerne på ferie eller i haven. Jeg følger stadig med, for du popper jo op på listen med det samme der er nyt. Dertil kommer at du er på min særlige liste over kolonihaveblogs, og dem springer jeg ALDRIG over..er du på Bloglovin? Det er også et fint sted at bevare kontakten til sine læsere.

  SvarSlet
 14. Jeg tror, du har ret, Rikke, mange er på ferie og holder pause fra bloggeriet. Selv har jeg haft bedre tid til det her i min ferie :)

  Bloglovin må jeg lige tjekke ud, for der er jeg ikke med. Kan dog godt huske, at jeg har læst lidt om det på din side, så jeg må lige vende tilbage til det indlæg.

  Inspireret af dig har jeg også lavet en liste over kolonihaveblogs :)

  SvarSlet
 15. Jeg søger også frø af denne plante. Den er vidunderlig smuk. Jeg har selv høstet en masse frø, men det vil nok fylde lidt for meget at skrive dem alle her. Men jeg har også flere, du kan få.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har vist en enkelt portion frø tilbage. Send en mail til mig på stauderiget(a)gmail.com, så kan vi aftale nærmere :)

   Slet
 16. Jeg søger også frø af denne plante. Den er vidunderlig smuk. Jeg har selv høstet en masse frø, men det vil nok fylde lidt for meget at skrive dem alle her. Men jeg har også flere, du kan få.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...