tirsdag den 16. juli 2013

Haverejsen til England - del 2


Som antydet kommer her lidt flere billeder fra min skønne haverejse til England i slutningen af maj. 

Vi ankom til regnvejr. Heldigvis fik vi opholdsvejr på dag 2, selvom regnbeskyttelsen dog også skulle i gang.


Lidt vådt

Jeg havde regnet med, at haverne stod i fuldt flor i Sydengland der i slutningen af maj, men det sene forår gjorde sig også gældende der, så der var ikke så meget i blomst, som jeg havde håbet. Da vi datosatte rejsen, talte vi om, at vi nok ville få blomstrende roser at se, men det gjorde vi bestemt ikke!


Roserne er  endnu kun ved at antyde deres potentiale

Første havebesøg var Sissinghurst Castle, hvor Vita Sackville-West og Harold Nicolson skabte en spændende have i 1930'erne. Især den hvide have er berømt. 


Sissinghurst CastleDen hvide have


Den hvide have

Her følger lidt billeder fra de forskellige haverum på Sissinghurst:

Den store køkkenhave

9 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra Sissinghurst. Ærgerligt med roserne, men så er der jo en god grund til at vende tilbage. ;)

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor jeg bliver misundelig. Det ser ud som om, at det har været en rigtig dejlig tur:-)

  SvarSlet
 3. Jeg nød turen alligevel, selvom roserne nok først er i blomst sidst i juni.

  Har lige set nærmere på Hole Park Garden, I besøgte - hold op for nogle Bluebells områder, man kan være heldig at se der i foråret. Så I dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pga. det sene forår var vi heldige at se bluebells - eller resterne af dem, for de var ved at afblomstre, men man kunne bestemt godt fornemme, hvor fint det må være, når de står i fuldt flor.

   Slet
 4. Hej Achillea.Sissinghurst står også øverst på min liste over steder jeg gerne vil besøge i England.Specielt den hvide have tiltaler mig.Men man skal nok vente til juni før der er rigtig meget at se.God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Sissinhurst kan bestemt anbefales! Hvis foråret havde opført sig normalt, ville der have været meget at se på i slutningen af maj i Sydengland. Medio juni er man nok på den sikre side.

   Slet
 5. Hvor er det fint at se billeder fra din havetur til Sissinghurst og Great Dixter, jeg kan godt se på billederne at du var afsted en god måned før vi var. Det kunne også være spændende at se haverne med forårsblomster.... jeg håber at det bliver muligt for mig engang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sene forår spillede os et pus; det havde vi ikke lige set komme ;-)

   Slet
 6. det er nogle helt fantastiske fotos fra jeres tur. Og selvom det er noget andre haveforhold end hos os, så kan man da lade sig inspirere. Jeg bliver optaget af stier/havegange, mure med klatreplanter og den måde de binder/støtter planterne. Super inspirerende og jeg er noget misundelig!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...