søndag den 22. april 2012

Hjælp - er jeg den eneste ...?

... der ikke har startet på køkkenhaven endnu. Ikke et eneste frø, knold eller løg er kommet i jorden i min køkkenhave. Jeg synes simpelthen, det har været alt for koldt og småtræls vejr. Meget andet har jeg ordnet i haven, men det, jeg senere skal spise, er jeg altså ikke kommet til endnu. Nu begynder jeg at få lidt dårlige nerver over, om jeg nu kan nå det hele. Og tænker også, at nu må jeg da vist liiiige slå koldt vand i blodet; der er trods alt kun den 22. april i dag! ;-)

Hvordan står det til i jeres køkkenhaver? Har I fået sået, lagt kartofler, sat løg m.m.?

PS: I drivhuset har jeg for en uges tid siden fået sået miniagurk, aubergine og to slags basilikum :)

Høst en julidag i 2011

12 kommentarer:

 1. Næ bare roligt (tror jeg nok) du er ikke den eneste :-D Jeg er egentlig også spændt på, hvad andre skriver om det, for jeg har da godt nok også været ved at få nerver på. Men som du skriver så har det været koldt, og der har været en masse andet at ordne.
  Uha jeg håber da vi begge to stadig kan nå det :-D

  SvarSlet
 2. Nej ikke endnu. Jeg synes også det har været for koldt og der har jo også været frost ind imellem om natten, så jeg har også valgt at vente lidt endnu.
  Jeg har kartofler herhjemme i lejligheden til spiring, men de skal nu snart i jorden (i spande som sidste år) :) Løgene bliver nok købt og lagt sidst på ugen eller næste uge.
  Jeg har nok bare tænkt - jeg når det nok på et tidspunkt :)
  Som du skriver er vi jo faktisk ikke ret langt henne, og der har jo været mange andre ting i haven som man kunne lave :)

  Hvordan gik det på årets første plantemarked på Østervold ? Jeg hørte der var mange derinde. Det må jo være dejligt at der er stor opbakning til sådan et marked i centrum.
  Hvornår er der egentlig plantemarked ved XL byg - som der var sidste år ? - hvis du ved det selvfølgelig :)

  Jeg har ikke været på toppen de sidste dage, så jeg har "bare" passet mit arbejde i weekenden og ikke så meget andet.

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årets første plantemarked gik rigtig godt; masser af plante-pushere og masser af købelystne kunder. Vejret var til den friske side, men heldigvis holdt det tørt. Dejligt at komme ud med planterne igen :)

   Efterårets plantemarked i Randers bliver ved Bauhaus i slutningen af august, så der bliver ikke plantemarked ved XL Byg i Vorup i år.

   God bedring, Sandra. Vi ses i haven :)

   Slet
  2. Tak :)Lyder som en god lørdag.

   Okay jeg troede bare det stadig var ved XL byg, men der er jo også mere plads ved Bauhaus.

   Slet
 3. Jeg har det faktisk lidt på samme måde - har næsten ikke tid til at tænke på køkkenhaven pt. Jeg såede dog hestebønner, spinat og noget kål for en måneds tid siden, men siden har jeg nærmest ikke tænkt på køkkenhaven. Har dog forspiret to slags palmekål i drivhuset, men tankerne om alt det, der skal sås, har tit kredset i mit hoved, når jeg er gået forbi køkkenhaven. Så nej, du er ikke den eneste! ;-)

  Kartofler tør jeg ikke lægge endnu. Blå Congo har jeg pottet i drivhuset, og de har masser af blade.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Du når det nok.
  Vi har ingen køkkenhave kun et lille drivhus. Der har min mand sat kartofler i spande. Det er et forsøg, men det ser da ud til det lykkes.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 5. Bare tag det roligt. Der er god tid til det meste endnu. April har endnu ikke været så varm.

  Jeg har kun sået en smule salat, spinat og kornblomster direkte i haven, men inde har jeg forspiret meget... næsten for meget og måske lidt for tidligt, så nu skriger disse planter på at komme ud.

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke startet endnu. Det har været for koldt og for travlt med alt muligt andet. Pyt Lotte - vi spiser det grønne til jul i stedet for al den fede og usunde julemad ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du ikke være sød at fjerne den boks med kodeord for at kommentere din blog? *Grrrr*

   Slet
  2. Ja ja, nye kartofler i august er da også lækkert :)

   Ai, jeg var slet ikke klar over, at jeg havde den trælse boks med kodeord slået til! Er selv så træt af den på andres blogge. Jeg får den fluks slået fra!

   Slet
 7. Tak for alle jeres beroligende ord. Det er altid dejligt at vide, at man ikke er alene :) Uanset hvornår grøntsagerne er klar, er de jo lækre :)

  God fornøjelse med køkkenhaverne til jer alle!

  SvarSlet
 8. Jeg har gjort haven klar og har lagt kartofler og sat løg. Det er stadig for tidligt til at så, synes jeg. Jeg er lidt presset rent tidsmæssigt i de kommende uger, da jeg både skal skrive en eksamensopgave og holde konfirmation for min søn, så jeg har forsøgt at nå så meget som muligt på forhånd. Jeg tror ikke at jeg opnår nogen fordel i køkkenhaven på denne måde, men det giver mig lidt ro til alle mine andre projekter.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...