fredag den 28. februar 2014

Rejsen til Sydafrika

Denne vinter har jeg igen beriget mig selv med en rejse, og denne gang var målet Sydafrika. Her var jeg på en 18-dages overland-tur, der var helt igennem fantastisk. Sydafrika er et skønt rejsemål, der har det hele: Dyr, fugle, insekter, skiftende landskaber, bjerge, halvørken, strand og kyst, og jeg kunne blive ved. Noget af det, der virkelig slog benene væk under mig var planterigdommen, der var fænemonal. Wauw siger jeg bare! Her vil jeg dele lidt af planteoplevelserne med jer. Jeg kender ikke navnene på ret mange af planterne, og selvom jeg købte en plantebog med hjem, bliver det vist ikke i aften, hvor jeg skriver dette indlæg, at jeg får identificeret væksterne. Enjoy :)Ildkrone
Strelizia
Bourgonvilla


"Old man's balls"

Snerle

Velvoksen pelagonie (pelagonier stammer fra Sydafrika)
Geranium

Raketblomst

Velvoksne torne!

En art amaryllis. De lyste op i halvørkenen KarooIris"Pincushion"

"Pincushion"

Agave

5 kommentarer:

 1. Det er mange spændende planter, du har taget billeder af. Det har uden tvivl være en fantastisk tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en fantastisk tur :) Og nu glædes jeg sammen med resten af havefolket over dette skønne, tidlige forår.

   Slet
 2. Det må være helt fantastisk dejligt at se så mange eksotiske planter i deres rette element. Selv pelargonien ;-) Du gør det vist i det hele taget i rejser til fjerne steder. Spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut skønt at se både dyr og planter i deres naturlige omgivelser.

   Jep, jeg kan godt lide at komme væk fra den danske vinter i januar/februar til noget sol og varme. Skiferier interesserer mig ikke ;-)

   Slet
 3. Jeg kom lige forbi.
  Dejlige billeder af de mange smukke blomster.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...