fredag den 7. december 2012

Julegaven til mig selv

Jeg er SÅ spændt og begejstret :) Efter i mange år at have drømt om en haverejse til alle havers moder, England, bliver det nu en realitet i 2013 - jubiii!

Venstresidekørsel med mig bag rattet er ikke lige mig, og da jeg helst selv ville arrangere turen, så jeg kunne bestemme, hvilke haver der skulle besøges hvor længe, har denne detalje afholdt mig fra at komme af sted. Men den del er klaret nu, da min rejsekammerat ikke ligger under for den slags tyrani.

Flybilletterne er købt, og der er afgang den 28. maj til seks dage i skønne (går jeg bestemt ud fra) Sydengland. Månederne indtil afgang skal bruges på planlægning af rute, booking af bil og B&B. Til sidstnævnte formål har jeg bestilt bogen "Bed and Breakfast for Garden Lovers", som nok dumper ned i min postkasse om få dage.

I England er det jo bare et spørgsmål om at vælge og vrage mellem skønne haver og begynde et sted. Vi har begge et stort ønske om at se Sissinghurst, så det er selvfølgelig på listen. Har I været på haverejse til England? Og har I forslag til en rute eller haver, vi skal se? Eller andre gode råd til sådan en tur?
14 kommentarer:

 1. Bare det var mig!! ;o)

  Læs/Køb/Lån Hans Peder Christiansen: En haverejse til Sydengland (Klematis). Søg også på nettet under National Trust, ikke at alle de smukke haver er herunder men der kan være rigtig god inspiration at hente. Hvis du skal til Sissinghurst er Great Dixter tæt på.

  Mine erfaringer er ikke specielt professionelle og jeg vil nok gøre mit forarbejde lidt bedre næste gang, men har du lyst kan du læse lidt på min blog under September 2011.

  Rigtig god fornøjelse med planlægningen og nyd forventningens glæde i fulde drag, de skal nok blive indfriet til fulde... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippene, Fru Friis :) Hans Peder Christiansen laver også haverejser til England og har en fin hjemmeside, som vi vil lade os inspirere af. Jeg skal da vist have lånt bogen på bib her til juleferien.

   Forventningens glæde er stor, og jeg holder meget af at organisere en rejse, så det glæder jeg mig til at hygge mig med her i løbet af vinteren.

   Slet
 2. Det lyder SÅ spændende og dejligt med en haverejse til Sydengland. Jeg har aldrig selv været på haverejse, så den oplevelse har jeg til gode. Men Sydengland er helt sikkert et af de steder, hvor jeg drømmer mig hen. Og derfor kan jeg ikke være behjælpelig med oplysninger.
  Jeg er sikker på, at I vil få mange skønne timer til at gå med at planlægge og drømme om rejsen. Så rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne. Jeg glæder mig SÅ meget :)

   Slet
 3. Åh hvor luder det vidunderligt (hvor er jeg misundelig), men forstår både din manglende kørelyst og din trang til selv at planlægge både seværdigheder, tempo og ledsager:0)

  Super gave til dig selv....det bliver en kæmpe oplevelse!

  Mange hilsner og god lørdag fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katinka :) Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe oplevelse. Vi får garanteret også godt vejr på turen ;-)

   Slet
 4. Åh det var dog den mest fantastiske julegave at give sig selv.......kan godt forstå at du er virkelig glad og spændt......og mellem os to så må en haverejse tl England være bedre end juleaften ;0) Jeg glæder mig på dine vegne og er spændt på at følge med på sidelinien

  Dejlig senstorms søndag
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan måske ligefrem være, at min gave til mig selv kan inspirere andre til at gøre det samme ;-) Der kommer helt sikkert et indlæg om turen med masser af fine billeder. God snestormsøndag til dig :)

   Slet
 5. Jeg kan ikke huske, hvem der anbefalede denne bog her på bloggen. Men den vil du da være nødt til at låne, så du kan læse lidt om Sissinghurst. Bogen hedder: »Haven ved Sigginghurst« og er af Stephanie Barron.
  En rigtig god fornøjelse og så får vi jo nok en masse gode billeder og beskrivelser af turen! På forhånd tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente for tip til litteratur inden haverejsen :)

   Slet
 6. Det lyder spændende.
  Håber det bliver alle tiders tur.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 7. Hej Achillea

  Juhue..så fandt jeg din blog, og har allerede lagt mig ind som fast læser.
  Den ser så fint ud din kolonihave. Jeg skal lige lidt mere rundt på siderne.
  Det var dog en dejlig julegave du har givet dig selv. Det må være fantastisk at skulle over og se de syd Engelske haver. En drøm der er mange der har.
  Jeg vil gølge dig her på sidelinien, så du må huske at tage mange billeder og ligge dem på bloggen.

  Stort smil fra Linda

  Ps. jeg har også kolonihave, Casa Asti hedder min blog.

  SvarSlet
 8. Hej Linda og velkommen til :) Dejligt med endnu en læser i flokken. Her er ikke meget vinteraktivitet - tja, vel nærmest ingen ;-) Men der kommer helt sikkert et eller flere indlæg ud af min tur til Sydengland til sommer!

  Jeg smutter lige hen og tjekker sin side ud og melder mig under fanerne.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...