mandag den 9. juli 2012

Flower Power i hovedstaden

Endnu en gang kan jeg konstatere, at vi altså har en skøn hovedstad i Danmark med spændende butikker, finurlige detaljer og sjove kvarterer. Jeg har været på en miniferie i København i den forgagne weekend afbrudt at en tur til Roskilde Festival lørdag for at opleve Bruce "The Boss" Springsteen.

Her i juli måned, hvor haverne er strutter af frodighed og blomster, kan storbyen heldigvis også byde på grønne oplevelser. F.eks. var der masser af slyngroser at finde på Østerbro.

Tjek lige denne slyngrose ud - imponerende!

Fine sommerblomster i afstemte farver

Hmm, mon ikke dette kastanjetræ kommer til at volde problemer på et tidspunkt ... 

Amaliehaven


Sikken et syn

Idyl i hovedstaden

The Boss

Tusmørket sænker sig over en stor musikalsk oplevelse


Det Kongelige Biblioteks have

Hvordan fa'en ...

10 kommentarer:

 1. Fine billeder du har fanget både i Hovedstaden men også fra Roskilde!
  Tak fordi du delte!

  SvarSlet
 2. Dejlige grønne og blomstrende indslag i bybilledet, du har fundet. Man forbavses nogengange over hvordan i al verden det kan gro i fliser og asfalt. Margerit havemøblerne gad jeg godt ha i min have.
  Min datter var også i Roskilde og fortalte det var en forrygende god koncert med Springsteen ;-)
  somerhilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt så lidt plads planter sommertider kan nøjes med. Det er dejligt at se, at nogle huse på stenbroen gør en masse ud af at lave et blomstrende bybillede.

   Springsteen var forrygende - tre timers koncert! Jeg var dog glad for, at jeg ikke skulle overnatte på festivalpladsen, men i stedet skulle retur til lejlighed og god seng i Kbh. ;-)

   Slet
 3. ps. Hva!?!, sidder der en levende svævende person??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, den øverste person svæver over den nederste person! Lidt vildt. Jeg fik dog en forklaring af en med-publikummer ;-) Det kan vist googles ...

   Slet
 4. Flot ser det ud, jeg er nu mest imponeret over slyngrosen, det er da fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Slyngrosen er fantastisk! Man kan se, at den bliver pusset og nusset om,

   Slet
 5. Jeg kan se du tager fotos af det samme jeg ender med på sådan en sommertur. Smukke huse og fantastsisk beplantning overalt. Måske er alle vores "levende grønne" husvægge, fliser, veje, gader grunden til at Guerrila Gardening ikke har slået så meget igennem her som i vores nabolande.

  Og så er jeg jo stadig grøn/gul over din tur til Roskilde...

  SvarSlet
 6. Det er i hvert fald dejligt, at der er husejere, der gider gøre noget ud af deres facader. Jeg tror nu nok, at urban gardeing er halvstort Kbh. (ikke at jeg stødte på det, mens jeg var der).

  The Boss var selvfølgelig fantastisk :) Og det var morsomt at gense Roskilde Festival, som jeg deltog i i 1988 og 1989 ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...