lørdag den 9. juni 2012

Behagelige bedrag

Der er lækre hvidløg på vej i min køkkenhave. De vokser mellem jordbærene og har det fint i år; det er første gang, jeg skal høste hvidløg i min have i Randers. Fedene blev sat i efteråret - bare løg, jeg havde købt i supermarkedet. Da jeg kiggede nærmere efter i dag, opdagede jeg, at det er slangehvidløg, jeg har sat. Hihi, hvor er de fine :)

Slangehvidløg

Mens akelejeshowet toppede, fik I ingen akelejebilleder fra mig på trods af, at jeg holder utrolig meget af akelejer og har en del forskellige i min have. En af de selvsåede er ganske særlig i år - den har nemlig to forskellige blomster. Det har jeg aldrig set før. Den ene er en mørkeblå Barlow-agtig blomst, mens den anden er en tofarvet pompom-agtig blomst. Meget specielt, synes jeg. Er der nogen af jer bloggere, der har oplevet noget tilsvarende?

To-i-én-akeleje


6 kommentarer:

 1. Hehe, en skizofren akeleje.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bare den kunne bestemme sig for, hvad den ville ;-)

   Slet
 2. Uanset hvad den vil, så er den da fin :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig :) Det er sjov, når den slags "mutationer" opstår i haven.

   Slet
 3. Den er bare *guf* for øjet uanset hvad - 2 farvet. Simpelthen bare noget helt særligt. Du så også en 'underlig' akeleje hos mig for leden.

  Iøvrigt har jeg gjort samme erfaring med hvidløg der pludselig - gik i stok, troede jeg - og så var det slange hvidløg, købt i Rema :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var det hvide på pompom-akelejen limegrønt på den helt unge blomst, men det endte altså som hvidt. Kombinationen mørkeviolet og limegrønt var ellers meget, meget fin :)

   Hihi, jeg tror også, mine hvidløg er fra Rema ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...