tirsdag den 24. august 2010

Rose - syrisk rose

Min smukke syriske rose er begyndt at folde sig ud. Se bare herDesværre drukner skønheden i regnen. Dels synes blomsterne ikke om at befinde sig i brusebad, dels opholder jeg mig ikke meget i haven i disse dage, så jeg oplever ganske enkelt ikke blomstringen til fulde. Sommer kom igen - jeg savner dig.

5 kommentarer:

 1. jamen, tror du dog ikke at vi får lidt mere sommer, jeg kan (vil) ikke tro at det allerede er forbi - i dag har vi da fået lidt sol og straks er der sommerfugle i sommerfuglebusken. Håber at du får rigtig meget glæde af din smukke syriske rose.
  venlig hilsen Sussi

  SvarSlet
 2. Nej, den kan da ikke allerede være forbi, sommeren. Satser på en skøn og lun september. I dag ligesom varslede, at der stadig er noget godt i vente...

  SvarSlet
 3. Hej.
  Skøn side du har, jeg havde selv kolonihave i 4 år indtil vi flyttede i hus. Haven var det bedste vi havde og en oase. Jeg har kun lige kigget lidt rundt på din blog, men den ser flot ud jeg kommer igen.
  Sommeren tja den er nok desværre forbi for denne gang, men september og selv oktober er jo nogle år overraskende.........gode. fx sidste år, så vi håber.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Flot farve den har, kiggede på nogle idag, men farverne passede ikke rigtig ind samt de var lidt dyre for mig ;)

  SvarSlet
 5. @Henrik: Tak :)Havelivet er skønt. Jeg nyder det i fulde drag. September er kommet med godt vejr, så den står på kolo denne weekend.

  @Sandra: Du må afsted på plantemarked - du kan garanteret finde syrisk rose der til en fornuftig pris. Du var vist ikke på Clausholm i dag? Jeg var et smut derude - mest for at bytte nogle planter med en haveveninde, der havde stand derude.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...