søndag den 5. juli 2009

Miniferie i Kbh.

I tirsdags 30.6 var jeg til koncert i Parken med Depeche Mode (SUPER koncert, FED oplevelse at overvære yndlingsmusik sammen med 45.000 andre entusiastiske fans), og da jeg nu skulle hovedstaden, kombinerede jeg koncerten med en miniferie.


Jeg har længe haft lyst til at se diverse haver og parker i Kbh., så det var disse, der var på programmet. Jeg startede i Landbohøjskolens have, hvor der er lavet en fantastisk rosenhave, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg kan bedst lide de historiske og engelske roser, så tidspunktet var perfekt, idet de historiske stod i fuldt flor. Ah, det føjede til drømmene om alle de fine roser, jeg skal fylde min have med :)
Videre på min havetur var jeg i Haveselskabetshave på Frederiksberg. Her så jeg også et område med bittesmå havelodder (max 50-100 kvm), som hed noget i retning af "Haveselskabets medlemshaver". Haven ligger ifm. Frederiksberg Have og Slot, som jeg selvfølgelig også besigtigede.


Dag 2 stod Rosenborg Slot og Have/Kongens Have. Også her kan jeg virkelig anbefale, at man tager omkring det kæmpestore og fantastisk flotte og frodige staudebed, der er lavet. Botanisk Have ligger lige overfor, og her er jo også så dejligt, og hvor er Palmehuset dog flot.
Sidste dag var jeg på Christiania, som jo byder på helt anderledes haver, men spændende og interessante grønne pletter indimellem det rene klondyke! Lige på den anden side af voldene ligger HF Vennelyst, som jeg travede igennem. Totalt hyggeligt og nuttet lige her midt i storbyen. Igen bitte små havelodder og huse helt tæt på hinanden (jeg er taknemmelig for mine 500 kvm!).

Det var nogle skønne dage med skønne oplevelser - vi har altså en skjøn hovedstad :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...