fredag den 22. november 2013

Tak for saksen

Sidste år fik jeg via min blog mulighed for kvit og frit at vælge et Fiskars-produkt, og jeg kvitterede selvfølgelig for tilliden med et indlæg på min blog.

Det må jeg have gjort godt, for igen i år blev jeg kontaktet og fik lov til at vælge mellem en beskærersaks med rullegreb og en grensaks (ørnenæb i min verden). Da jeg allerede havde et ørnenæb, som jeg var vældig tilfreds med (tilfældigvis også Fiskars), valgte jeg beskærersaksen - også fordi jeg faktisk manglede en back-up.

Saksen ankom - eller dvs. det var et ørnenæb, der ankom. Jeg "beklagede" min nød til kommunikationsfirmaet, der stod for kontakten, og fik uden videre omsvøb også tilsendt beskærersaksen. Meget fin service.

Således velekviperet ud i klippeværktøjer skulle der klippes og ordnes og afprøves i haven.

Beskærersaksen klipper selvfølgelig godt med sit nye, skarpe skær. Når det så er sagt, så er jeg faktisk ikke så vild med den. Det der rullegreb bliver jeg aldrig glad for. Det føles lidt underligt, at grebet bevæger sig i hånden, og efter tilbagerullet, skal håndens greb om saksen justeres. Jeg bruger som regel altid handsker, når jeg arbejder i haven, og det fungerer ikke godt med rullegrebet, der griber fat i handsken, når det ruller tilbage, så man skal ruske handsken fri af saksen.

Jeg vil betegne mig selv som hardcore havemenneske, der tilbringer næsten al min fritid i haven på en eller anden måde. Dette fordrer gode værktøjer, der passer til de mange projekter, jeg har gang i. Beskærersaksen med rullegreb er lige et nummer for lille til den slags hardcore aktiviteter, jeg udfolder. Jeg vil betegne saksen som en "damesaks", der passer fint til havenusseren, der nulrer rundt og nipper lidt visne rosenhoveder, pusler om krukkerne og klipper et enkelt, lille staudebed ned i foråret.

Tak for tilliden til Fiskars og muligheden for at prøve nogle nye produkter. Jeg håber, at I kan bruge min kritik til noget, og at jeg ikke har forpasset chancen til fremover at få lov til at afprøve nye produkter :)

Fiskars beskærersaks med rullegreb i udslået tilstand

Dette er ikke en sart, lille damehånd ;-)

Efterårsarbejde (oktober)

2 kommentarer:

 1. Hm ja det er jo ikke sikkert, du får chancen igen, men heldig var du da, tænk at få to redskaber kvit og frit. Det lyder ikke som om, det var den bedste oplevelse, men måske lærer de noget af det, du skriver og forbedrer saksen.
  Jeg har kun en gang fået tilbud om at prøve et redskab, det var et mælkebøttejern. Egentlig er det lidt skuffende at jeg ikke er tilbudt mere, da jeg jo stort se laver indlæg hver dag.
  Håber at du får chancen igen :)

  SvarSlet
 2. Jeg har prøvet den dér rullesaks hos en veninde, og den er jeg heller ikke vild med, så nu er vi ihvertfald to!
  Når man arbejder meget i haven, får man jo ikke en yndig lille damehånd. Det er jeg også enige i. Så måske er den kun beregnet til altankasser?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...