Frøsalg

Frøhøsten 2014 er blevet "nulret" og pakket. Frøene kommer med rundt på forårets plantemarkeder, men de kan også købes her via min blog til 10 kr. pr. pose + B-porto 7 kr. Betaling via bankoverførsel.

Nogle af frøene er der kun få portioner af , andre mange portioner :)

Sommerblomster og toårige:
Jewels of Opar
Morgenfrue, bronze
Tobak, lime
Vild gulerod 'Dara'
Kæmpe jernurt
Mamelukærme 'Pink Blush'
Tallerkensmækker, brogede blade, orange blomster
Digitalis, små, brune blomster
Matrem, dobbelt blomst 
Opiumvalmue 'Claus Dalby'
Havemælde (rød)
Stauder: Kæmpe skælhoved Cephalaria alpina (skælhoved) Anis isop, hvid Thalictrum flavum (gul frøstjerne) Kalimeris, hvid, ca. 150 cm Monarda 'Ou Charm' Monarda 'Scorpion' Monarda 'Beauty of Cobham' Monarda 'Elsie's Lavender' Monarda, hvid Monarda, violet Måneskulpe Kinesisk purløg Succisa pratensis, violet (djævelsbid) Solhat, hvid Solhat, rød Sanguisorba 'All Time High' Sanguisorba menziesii Lægestokrose Russisk mandstro Staudedigitalis, gul Akeleje, hvid, dobbelt blomst Akeleje 'Nora Barlow' Akeleje 'McKenna Giant' Akeleje, blå med hvid midte Akeleje, violet, langsporet Akeleje 'Green Apples' Potentil 'Helen Jane' Verbascum 'Rosetta' + 'Violetta' (sammenblandet) Verbascum, hvid el. lyserød Kinesisk engblomme Violfrøstjerne Stjerneskærm 'Margery Fish'/'Shaggy' Stjerneskærm 'Rose Symphony' Stjerneskærm 'Lola' Etageprimula, rød Etageprimula, hvid Studenternellike, mørkerøde/sorte blomster Bjerghulsvøb Fjernellike, lyserød
Skovvalmue (orange)
Haveklinte (hvid)
Tomater: 'Paul Robeson' 'Pink Brandywine' 'Stribed Cavern' 'Indigo Rose' 'Gardener's Delight' 'Black Plum Paste' 'Anna Russian'
Peberfrugt: 'Baby Chocolate Bell'14 kommentarer:

 1. Staudelathyrus - lathyrus latifolius (purpur) og almindelige lathyrus - kan man se forskel på om det er staude eller almindelige ???

  Moskuskatost (hvid-pastellyserød) - det er den jeg viste dig sidst (mener jeg) hvor jeg ikke kunne huske navnet... Er det en staude eller sommerblomst? Jeg har samlet frø af den.

  Jeg vil meget gerne prøve stokrosen, den rosa, hvis det er muligt ;) Dem har jeg endnu ikke nogle af i haven :)

  KH Sandra.

  SvarSlet
 2. @Sandra: Ja, du kan godt se forskel på staudelathyrus og den etårige plante. Stauden er stivere og lidt mere "blank" at se på - og så dufter blomsterne ikke. Den fås også kun i hvid, sart lyserød og pink, så vidt jeg ved.

  Moskuskatost er en staude, der nemt sår sig selv, og som er nem at frøformere. Dejlig plante :)

  Stokrosefrø er på vej til dig. Du kan kigge over i morgen (søndag), hvis du kommer i haven. Så kan du få frø og se forskellen på lathyrusserne.

  SvarSlet
 3. hej...jeg vil super gerne bytte frø med dig...jeg har et hav af akelejefrø
  ravnsgaard@forum.dk
  vh heidi

  SvarSlet
 4. @ravnsgaard: Kontakter dig på din mail

  SvarSlet
 5. hej, har du lægebaldrian eller lægestokrose- frø tilbage? evt stiklinger i din planteskole?

  barefeet29@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stadig frø af både lægebaldrian og lægestokrose. Har sendt mail til dig, barefeet29, med planteliste :)
   Mh Lotte

   Slet
 6. Hej Lotte.
  Hvis du skulle få frø af haveklinte, eller planter til overs er jeg meget interesseret. Forsøgte mig med frø i foråret uden held, og synes bestemt jeg har set dem på din blog. Tror i øvrigt jeg har handlet ved dig før, på Østervold i foråret- kan det passe?
  Venlig hilsen
  Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte :)
   Jeg skal prøve at huske at samle nogle frø af mine haveklinter for jo, sådan nogle har jeg ganske rigtigt. Mine er dog hvide; det ved jeg ikke, om du er interesseret i? Hvis jeg finder nogle småplanter, potter jeg dem op til dig. Kasserer med jævne mellem selvsåede planter.
   Og jo, jeg har plantebod på Østervold :) Næste gang er lørdag den 24. august. Ses vi? Så må du lige give dig til kende :)
   Mh Lotte

   Slet
 7. Hej Lotte.
  Jo ved godt de er hvide, og er meget interesseret;-)) Håber helt sikkert at komme til plantemarked den 24. August, og skal nok give mig til kende;-)) Glæder mig til at se hvad du har med.
  Venlig hilsen
  Lotte
  Evt mail: Pannerup5@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Fint, jeg går på jagt i bedene efter frøplanter til dig og skal også nok tage frø med :)

   Er du for øvrigt vokset op i Stevnstrup? Jeg kender i hvert fald dit navn derfra :)

   Slet
 8. Hej Lotte.
  Jamen det er jeg da, er du også stevnstrupper? Jeg har nu ikke boet der i mange år, men næsten hele min familie bor der;-))
  Lyder super med frøplanter, havde nul spiringsprocent på frø ;-)) Skal de have kulde for at spire?
  Venlig hilsen
  Lotte
  💐💐💐

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, er vokset op i Stevnstrup på Lyngvej :) Det er dog også mange år siden, jeg flyttede derfra, men mine forældre bor der stadig.

   Hmm, haveklinte burde være supernem at så; måske du har fået nogle gamle frø. Nej, de skal ikke have kulde for at spire, så vidt jeg ved. Vi kan lige tale lidt mere om det, når vi ses på Østervold om nogle uger.

   Slet
 9. Hej Lotte
  Jeg er en haveglad quinde fra Greve der nyder din skønne blog. Jeg vil gerne købe nogle af dine frø hvis du har flere. Det drejer sig om Kørvel Ravenswing, Chaerophyllum hirsutum Roseum samt Opiumsvalmue Claus Dalby.
  Venlig hilsen Lene P.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene

   Jeg håber, du ser mit svar ...

   Jeg har friske frø af Chaerophyllum hirsutum Roseum, men desværre ikke af Kørvel Ravenswing. Da skærmplantefrø skal sås friske, vil jeg kun anbefale dig førstnævnte, og du skal så dem nu og lade dem stå udenfor hen over vinteren. Opiumsvalmue Claus Dalby har jeg masser af :)

   Skriv til mig på stauderiget(a)gmail.com med adresse etc.

   Mh Lotte

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...